Even voorstellen

Open en enthousiast. Gevoel voor sfeer, detail en kwaliteit. Altijd bereid om iets voor een ander te betekenen. Betrouwbaar en betrokken. Graag luisterend naar wat een ander te zeggen heeft. Het beste uit een ander en uit zichzelf halend. Dat kenmerkt Luuk van Term.

Luuk van Term is bijna tien jaar op strategisch, tactisch en uitvoerend niveau actief geweest bij een van de meest gerenommeerde vermogensfondsen in Nederland, het VSBfonds. Als hoofd en daarvoor als medewerker van de afdeling Voorlichting & Communicatie van het VSBfonds was hij bij uiteenlopende projecten en op verschillende manieren betrokken.

Met Termae Traiectum zette hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Hij adviseerde en ondersteunde de afgelopen jaren talloze maatschappelijke organisaties, culturele instellingen en fondsen op het gebied van communicatie en projectmanagement.

Naast eigenaar van zijn eenmanszaak is Luuk van Term ook partner in de vof Beter Geven (samen met Jacqueline Detiger) en de vof Empowerment by Playing (samen met Ilse van der Put). Verder is hij bestuurslid van Vereniging De Hollandsche Molen en Stichting Erfgoedlab, en lid van de raad van toezicht van Resto VanHarte.

Kijk voor een uitgebreider profiel van Luuk van Term op LinkedIn.